ЗА ТЪРСЕЩИ ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ

В днешно време е немислимо да си намерите работа или да се преместите на по-добра позиция без умението да се представите чрез автобиография или мотивационно писмо.

Важен момент във Вашата АВТОБИОГРАФИЯ е:

  • да представя уменията Ви, необходими за заемането на конкретната позиция, за която сте кандидат
  • да показва професионалния опит и качествата Ви по най-добрия начин
  • да представи Вашата индивидуалност пред работодателя

Обърнете внимание и на МОТИВАЦИОННОТО ПИСМО. Представлява творчески документ, който придружава Вашата автобиография при кандидатстване и Ви дава възможност да кажете за себе си нещата, които в едно CV е неподходящо да бъдат представени.

Това писмо е най-добрият начин да покажете своята мотивация за заемането на дадено работно място, независимо дали става дума за намирането на нова работа или за повишение в рамките на същата фирма, в която работите.

Доста често се подценява при кандидатстване, но на практика то би Ви дало:

  • увереност при представянето на интервю за работа
  • спечелване на желаното работно място

Ако сте останали без работа или търсите нова професионална реализация, ние Ви предлагаме възможността да се консултирате със специалисти, запознати с динамиката и нуждите на трудовия пазар и да получите квалифицирана помощ от трудов психолог.

За да се свържете с нас, може да ни изпратите e-mail: contact6@polycontact.com , в който накратко да се представите и да опишете Вашите професионални насочености.

Успех!